Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το είπε λοιπόν ο Δήμαρχος και το άκουσαν όσοι ήξεραν οτι θα βγει στις ειδήσεις των 3μ.μ στην Νέα τηλεόραση, αμέσως μετά το πρώτο θέμα που ήταν η φωτιά στο "Βενιζέλος".
- Έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο και κάποιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να έχουμε κακή εικόνα σαν δήμος.... Ο Μπάλος κινδυνεύει απο τα οικιακά απορρίμματα που είναι μαζεμένα εκεί, εδώ και 2-3 βδομάδες. Τώρα ποιους εννοούσε το είπε λίγο παρακάτω, προ το τέλος της εκπομπής. 
Ελπίζω τώρα που θα επέμβει ο εισαγγελέας, ο λιμενικός σταθμός να μας δώσει το οκ να πάρουμε τα σκουπίδια... τόσα χρόνια τα παίρναμε τώρα προεκλογικά πρέπει να εφαρμόσουν κατά γράμμα τον νόμο... 
Πάντως ένα είναι το σίγουρο οτι τα σκουπίδια πρέπει να φύγουν απο εκεί μιας και ελοχεύει ο κίνδυνος οι κατσίκες να τα κάνουν φύλλο φτερό και να τα απλώσουν σε όλη την Νατούρα. Φυσικά και το λιμενικό που φαίνεται οτι έχει απαγορεύσει την μεταφορά των απορριμάτων, ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες. Ίσως να υπάρχει κάποια επώνυμη καταγγελία για όλα αυτά .... ίσως.
Η αλήθεια βέβαια είναι μια, έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο έτσι και αλλιώς....
Σε επικοινωνία με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου κ. Μυλωνάκη σχετικά με το θέμα, μας δήλωσε πλήρη άγνοια και μας διαβεβαίωσε οτι ποτέ δεν θα έκανε κάτι που θα έβλαπτε τον Δήμο, ειδικά και για τον Μπάλο που είναι μια περιοχή τόσο ευαίσθητη και χρειάζεται η συνεργασία όλων για να λυθούν τα χρόνια προβλήματα.
Στις 14.00 σήμερα θα έχουμε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τους εμπλεκόμενους φορείς ...αυτούς δηλαδή που ο Εισαγγελέας διέταξε να βρουν την λύση. Λιμενικό σταθμό και Δήμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: