Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Με την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση επιθυμούμε να απευθύνουμε τις εγκάρδιες ευχές μας σε  όλους τους νέους και νέες των σχολείων μας που είδαν τις προσπάθειες τους να στέφονται με επιτυχία.
Προσπάθειες χρόνων εντατικής μελέτης και θυσιών. Για εσάς αρχίζει ένας νέος κύκλος ζωής γεμάτος νέες εμπειρίες και προκλήσεις.
Θέλουμε ιδιαιτέρως να συγχαρούμε τις οικογένειες και τους καθηγητές σας που στάθηκαν δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια και που η επιτυχία σας αποτελεί ηθική δικαίωση και ανταμοιβή..
Τα παιδιά που δεν είχαν φέτος τα επιθυμητά αποτελέσματα ας μην ξεχνούν ότι από αυτή τη διαδικασία βγήκαν πιο δυνατά και έχουν κάθε δυνατότητα  να διαμορφώσουν το Μέλλον τους...
Με τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη με πολλές επιτυχίες στο μέλλον....
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: