Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΥΡΙΑΔΙΑΝΑ ΝΕΡΟ...

Τα Λυριδιανά ξέμειναν απο νερό αυτό καταγγέλλουν οι κάτοικοι του. Μάλιστα όπως λένε το πρόβλημα είναι μεγάλο καθώς στο χωριό λόγω καλοκαιριού έχει πάρα πολλούς επισκέπτες και παιδιά. Φυσικά έχουν ενημερώσει τον Δήμο, αλλά όπως λένε, δεν βρήκαν ανταπόκριση. 

1 σχόλιο:

Θεοδοσια τουλτσινακη είπε...

Γιατι τωρα θα ενδιαφερθούν μετα την δημοσιοποίηση του άρθρου και θα λύσουν το προβλημα. Ρωτηστε καποιον στο δημο αν γνωρίζει που ειναι το χωριό μου τα Λυριδιαννα. Απλα για το δημο μας υπάρχουμε μοναχα οταν ειναι εκλογές.