Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΕΞΩ

Να το πρόγραμμα των αγώνων του κυπέλλου, για τον Κισσαμικό που έχει μια καλή ευκαιρία να τα οικονομήσει αφού έχει τον Ολυμπιακό στα Περβόλια.
Η ατυχία μας !!! βέβαια που δεν είναι έτοιμο το γήπεδο στο Καστέλι, για να φιλοξενούσαμε 5000 κόσμο και βάλε. Ας ελπίσουμε όταν η ομάδα θα ανέβει στα σαλόνια της Α΄κατηγορίας να έχουμε έστω ένα με χόρτο... κι αν δεν τα καταφέρουμε, για να ανέβουμε λέω, ας το φτιάξουμε κι ας βόσκουν και πρόβατα. (Η γνώμη μου είναι οτι πιο εύκολα θα πάρουμε το πρωτάθλημα στην superleague, παρά θα φτιάξουμε γήπεδο)
1η αγωνιστική (19-21 Σεπτεμβρίου) Κισσαμικός-Αχαρναϊκός
2η αγωνιστική (24-26 Οκτωβρίου) Αστέρας Τρίπολης-Κισσαμικός
3η αγωνιστική (28-30 Νοεμβρίου) Κισσαμικός-Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια: