Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

1o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUR STYLE ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Sup style challenge by WBSF" στα Φαλάσαρνα με συνδιοργανωτή τον Δημιουργικό και Εξωραϊστικό Συλλόγο Πλατάνου την "Η ΕΝΟΤΗΤΑ"
Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στην παραλία των Φαλασάρνων ο σύλλογος μας, του οποίου οι δράσεις είναι πάντα υπέρ της τοπικής κοινωνίας και βασικός σκοπός - στόχος είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αυτού του τόπου καθώς και η πολύμορφη ψυχαγωγία των μελών στα πλαίσια της κοινωνικότητας, συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στους εν λόγω αγώνες. 
Το WBSF είναι μια σειρά από αθλητικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας (windsurf, kitesurf, SUP surf), τα οποία διεξάγονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Πιστεύουμε πως μέσω της διοργάνωσης θα αποκομίσουμε την προβολή των αθλημάτων αυτών στο ευρύ κοινό αλλά και την ανάδειξη της περιοχής μας ως ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό για τους λάτρεις του ναυταθλητισμού. 
Το Δ.Σ του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ τον ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ και ΚΙΣΑΜΟΥ τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ (ΤΜΗΜΑ ΚΙΣΑΜΟΥ) τους ναυαγοσώστες της περιοχής και τους χορηγούς των αγώνων.
   ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
   Το ΔΣ του συλλόγου 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: