Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ

Πέθανε σήμερα το απόγευμα ο πρώην δήμαρχος Κισάμου, ιατρός και αγαπητός φίλος, Νίκος Κατζουράκης. Ο γιατρός διετέλεσε δήμαρχος Καστελίου Κισάμου το 1990 και το 1998, το 2011 ήταν αντιδήμαρχος στον Καλλικρατικό δήμο της Κισάμου, επί δημαρχίας Μυλωνάκη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Η σωρός θα βρίσκεται ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 και απο τις 10:00 π.μ στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας στο Καστέλι Κισάμου.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 12:00 π.μ  και θα ταφεί στο Κοιμητήριο στην Χαλέπα στον Πλάτανο Κισάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: