Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ;

"Η Δημοτική Ενότητα Κολυμβαρίου ομόφωνα μετά από αίτηση της οικογένειας του Τσεπαπαδάκη Γεωργ. Ανδρέα τίμησε ονοματίζοντας την παραλιακή οδό στο Κολυμβάρι με το όνομα του. Στις 14 Ιουνίου 1942 ο 31χρονος Τσεπαπαδάκης Γεωργ. Ανδρέας, επιχειρηματίας σαγματοποιός παντρεμένος με την Χριστίνα Νικητάκη εκτελέστηκε μαζί με άλλους 49 επώνυμους και δημοκράτες μετά από υπόδειξη δοσίλογων στο Ηράκλειο. 
Μήπως να αρχίσουμε και μεις τις αιτήσεις μιας και δεν βλέπω να έχει όρεξη να συσταθεί η ομάδα ονοματοδοσίας του Δήμου μας; Να υπενθυμίσω οτι με απόφαση Δ.Σ έχουν ορισθεί τα μέλη.... ας κάνουμε και κάτι να τιμήσουμε τους Ήρωες μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: