Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ

Επτά διασώσεις λουομένων είχαμε προχθές και παρ όλες τις σημαίες και τις προειδοποιήσεις των ναυαγοσωστών χθες ένα ζευγάρι Ρώσων σώθηκε την τελευταία στιγμή μάλιστα μετά το ωράριο αλλά και με την συμβολή ναυαγοσώστη από τα Φαλάσαρνα που έσπευσε στην παραλία του γηπέδου.
Πάντως τα παιδιά κάνουν οτι μπορούν και μπράβο τους, μάλιστα τα περισσότερα καθίζουν και πέρα απο το ωράριο τους.
Επειδή ο καιρός φέτος είναι πολύ ανάποδος καλό είναι να ξανασυσταθεί η εθελοντική ομάδα με τα φουσκωτά καθώς είναι ευκολότερο η διάσωση, ειδικά στο Τελωνείο, απο μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: