Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Κάποιοι όπως ήταν αναμενόμενο "κλότσησαν" στην απόφαση του προέδρου του Κισσαμικού να μεταφέρει την έδρα της ομάδας στα Χανιά. Το πήραν βαρέως μιας και δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η ιστορική ομάδα της πόλης, έφυγε για άλλες πολιτείες. Θα μου πεις τώρα τι άλλαξε, αν φυσικά παραμείνει ως έχει η κατάσταση και η ομάδα αγωνιστεί και του χρόνου σαν Κισσαμικός; Για μας τους φιλάθλους εντελώς τίποτα, ούτε χάσαμε την ομάδα που έτσι και αλλιώς πάντα ζητιάνευε ένα γήπεδο, ούτε τα χιλιόμετρα μεγάλωσαν αφού κατ΄ανάγκη πάντα έπαιζε μακρυά απο δω. Κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές που τώρα κανουν προπονήσεις σε φυσικό χόρτο, γλύτωσαν και τις καθημερινές μετακινήσεις. 
Είναι καιρός να καταλάβουμε οτι μας λείπουν πολλά από τα αναγκαία, έτσι μην μας φαίνεται παράξενο οτι αυτά συμβαίνουν, ειδικά όταν δεν υπάρχουν πολλές επιλογές ή έχεις εξαντλήσει την υπομονή σου περιμένοντας την υλοποίηση των υποσχέσεων, αλλά και όταν η ομάδα λειτουργεί σαν μια μεγάλη επιχείρηση.
Λάθος ή σωστό θα το δούμε στην πορεία, το αν η ομάδα συνενωθεί με τον υπό διάλυση Α.Ο Χανιά είναι κάτι διαφορετικό που σίγουρα ούτε και μένα με ευχαριστεί, αλλά αυτά τα ξέρουν λίγοι και ας περιμένουμε να δούμε αν αυτός ο "καπνός" .... είναι απ΄αυτή την φωτιά. 
Όμως ας σταματήσουμε τις κλάψες, επειδή η ομάδα αποφάσισε να έχει μια άλλη έδρα.. έτσι και αλλιώς τα τελευταία χρόνια αλλού είχε έδρα, απλά τώρα θα χαθούν απο την πιάτσα 200.000Ε και αυτό όσο να' ναι πειράζει. 

Υ.Σ Τα Χανιά είναι μια ασκελιά δρόμος... το ξέρουμε και όλοι μας, εκεί εξάλλου πάμε και τα ακουμπάμε καθημερινά, άρα ας αφήσουμε τα κροκοδείλια δάκρυα αγάπης ..οτι χάσαμε κάτι πολύτιμο. 
Και στο κάτω κάτω της γραφής ας το προσέχαμε αυτό το κάτι για να μην το χάναμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: