Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΝΤΕΛΟΓΟ

ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ
Τα κομματικά τους διαπιστευτήρια αισθάνθηκαν την ανάγκη να δώσουν αρκετοί δήμαρχοι της Κρήτης κατά τη συνάντησή τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Ξεχνώντας μάλλον πως εκεί βρίσκονταν ως εκπρόσωποι όλων των δημοτών τους κάποιοι πλειοδότησαν σε γαλάζια νομιμοφροσύνη. Όπως για παράδειγμα ο δήμαρχος Μυλοποτάμου Δημήτρης Κόκκινος, που έκρινε καλό να θυμίσει στον πρόεδρο πως ο ίδιος είναι από τα πιο παλιά μέλη του κόμματος στο Ρέθυμνο.
Από κοντά και ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης, που πριν από λίγο καιρό δήλωνε πως δεν θέλει μετανάστες στον Δήμο Αποκόρωνα. Σχεδόν έχρισε ήδη πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ του θύμισε με νόημα πως ήταν από εκείνους που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές.
Και από τους πιο «σοσιαλιστές» όμως, αρκετοί έκριναν καλό να τον προσφωνήσουν ως τον «αυριανό πρωθυπουργό». Άλλοι ως φιλοφρόνηση, άλλοι ως «πόρτα για τον χειμώνα» που έρχεται και στους δήμους, την καλή τους κουβέντα τού την είπανε…
Πάντως οι περισσότεροι έθεσαν με σοβαρότητα τα θεσμικά και οικονομικά θέματα που ταλανίζουν την Αυτοδιοίκηση και έσωσαν τις εντυπώσεις, ενώ ευτυχώς κανείς δεν μίλησε για την... κομματικοποίηση του θεσμού
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: