Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ....

Την απόφασή του για τον ορισμό των νέων αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων συμβούλων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Στα δικά μας τώρα..... Ο μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Παναγιώτης Σημανδηράκης, ορίστηκε εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος στον τομέα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.
Θεωρώ οτι ο Παναγιώτης άξιζε μια θέση Αντιπεριφερειάρχη αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα όταν υπάρχουν ...πολλοί.
Μάλιστα θέση Αντιπεριφερειάρχη παιδείας, δια βίου μάθησης και απασχόλησης δεν υπάρχει πια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: