Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ιούλιος 1968 έξω από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών "Χαμπάκη" το οποίο για σειρά ετών λειτούργησε πάνω από το μαγαζί του μακαρίτη Σπύρου Κατάκη. Τελευταίος δάσκαλος ο Παπαδάκης Φάνης  οποίος μετά άνοιξε δικό του φροντιστήριο απέναντι από του Σκουνή το καφενείο.
Διακρίνονται: Παπασταματάκη Ελπίδα, Τουλουπάκη Ρίτα, Μπολέτη Μαρία, Κατάκη Δήμητρα, Χρυσα Φελεσακη, Ψωματάκη Ελευθερία, Φωτάκη Μαρία, Χορευτάκη Ελένη, Γουλιέλμου Ελευθερία, Κουφογιαννάκης Κώστας, Κουφογιαννάκη Ρένα, Πατερομιχελάκης Νίκος, Γεωργακάκης Ιωάννης, Καμηλάκης Λευτέρης, Χριστίνα Παπαδάκη, Δερμιτζάκης Λευτέρης, Κυριακογιαννάκης Γιάννης, Τσιμπογιάννης Γιώργος, Χορευτάκη Θεοδοσία, Νικολουδάκη Βιβή, Αννουσάκη, Παπαδάκη Ελευθερία, Τσουρουδιακάκη και Μαρή Λένα.
Φώτο Από το αρχείο του Γιώργου Τσιμπογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: