Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το 4ο Νηπιαγωγείο της πόλης μας σε συνεργασία με τα Νηπιαγωγεία Καλουδιανών και 1ο Κισάμου υποδέχονται και μας παρουσιάζουν τον αναγνωρισμένο συγγραφέα Αλέξη Κυριτσόπουλο* την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημαρχείου Κισάμου.

*Ο Αλέξης Κυριτσόπουλος γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα και έχει τιμηθεί με Κρατικό Λογοτεχνικό Βραβείο Εικονογραφημένου παιδικού βιβλίου. Η ζωγραφική του βρίσκεται στα βιβλία που έχει εκδώσει όπως, "Παραμύθι με τα χρώματα", "Ένα παραμυθάκι για χειμώνα και καλοκαίρι", "Άσπρο άλογο", "Έλα, μάτια μου, στολίσου". Μάλιστα έχει εικονογραφήσει τα περισσότερα βιβλία του άλλου παραμυθά μας του Ευγένιου Τριβιζά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: