Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.....

Σήμερα έμαθα μια πληροφορία που πραγματικά με έκανε να βγω από τα ρούχα μου.... μια πληροφορία που είναι 100% διασταυρωμένη και μάλιστα από τα πιο επίσημα χείλη. Το δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στο παλικάρι από τα μέρη μας, φταίχτης είναι κάποιος που έχει ξαναεμπλακεί σε παρόμοιο τροχαίο στοιχίζοντας την ζωή και σε άλλον ένα συνάνθρωπο μας.... Τρελάθηκα. 
Αν είναι δυνατόν; 
Τελικά μήπως είναι ώρα να εφαρμόσουμε αυτά που κατά καιρούς λέει ο Ιαβέρης... Ακούστε μετά το 6.06 και δείτε γιατί έχουμε γενοκτονία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: