Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ανάμεσα στα νέα έργα συνολικού προϋπ/σμού 867.000 € που εντάχθηκαν, μετά από πρόταση του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2016 του Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και εγκρίθηκαν σύμφωνα με την αρ. Ε189 ΤΡΟΠ.0 /01-11-2016 απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού είναι και το έργο «Διαμόρφωση χερσαίων χώρων Λιμένα Κισάμου  – Χρήση 2016»  
Συνολικός προυπ/σμός:124.000 €,  80.000 € από ΠΔΕ,  44.000 € από ιδίους πόρους του ΛΤΝΧ. Τεχνική  Περιγραφή: Αποξήλωση ανακατασκευή και συμπλήρωση επιστρώσεων σε τμήμα των χερσαίων χώρων  του Λιμένα Κισάμου....

Μακάρι να γίνει και η ανακατασκευή του τμήματος από τον βραχίονα που πήρε πέρυσι ο καιρός στην Λίμνη αλλά και αυτό που ζητάει τόσο καιρό το επιβατικό Κορνάρος -να σηκώσουν λίγο την προβλήτα εκεί που δένει ώστε να μπαίνουν με ευκολία τα φορτηγά αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: