Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Από την σελίδα του αγαπητού φίλου Μ. Λουτσέτη
Σήμερα εορτή των Ταξιαρχών Μιχαήλ & Γαβριήλ (Μεγάλη η Χάρη τους!!!!), πανηγυρίζει και η εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου Ιεράπετρας όπου στις 8:05 ένας περίοικος ενοχλήθηκε από τα μεγάφωνα και την ψαλμωδία.
Αφού πρώτα ήρθε με την καρέκλα του, τον καφέ του και το ραδιοφωνάκι του στη διαπασών στην είσοδο τις εκκλησίας, αμέσως μετά τηλεφώνησε στην αστυνομία, λέγοντας το αίτημα του και πως περιμένει να δει αν θα ανταποκριθούν.
Ο υπεύθυνος χωρίς καθυστέρηση και τηρώντας το γράμμα του νόμου, έστειλε 2 αστυνομικά όργανα παρακαλώ, που μέσα σε 5 λεπτά ήταν μπροστά στη πόρτα του Ιερού και ζήτησαν από τον ιερέα να κλείσει τα εξωτερικά ηχεία, όπως και έγινε.

Υ.Σ και δεν ήταν και Κυριακή ούτε και 6.30.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: