Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μαζευτήκαμε σήμερα 6/11 εκλεγμένοι μαθητές στα 5μελή και 15μελή και μαθητές από πολλά σχολεία του νομού, με αποφάσεις από το Λύκειο Βάμου και το Γυμνάσιο της Κοραή με σκοπό να συντονίσουμε τη δράση μας. Καλούμε την κυβέρνηση να μην κάνει τα στραβά μάτια και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας.
Διεκδικούμε:
Να δοθούν χρήματα από το κράτος για την συντήρηση ή τη δημιουργία σχολικών μονάδων.
Να ξεκινήσει ενισχυτική διδασκαλία για όσα παιδιά το επιθυμούν.
Δωρεάν και ασφαλής μεταφορά για όλους τους μαθητές , όλη την διάρκεια της μέρας. 
Να μην μας στοιβάζουν σε τάξεις.
Να μείνει στα χαρτιά το νέο Λύκειο. Πάρτε το πίσω!!
Να δοθεί ένα γεύμα δωρεάν, καθημερινά για κάθε μαθητή. 
Καλούμε όλους του μαθητές την Δευτέρα 7/11 στον πεζόδρομο της Κοραή στις 11 π.μ., για να διεκδικήσουμε τώρα λύση στα προβλήματά μας! 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: