Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ

Το καθάρισμα των ποταμών γίνεται συνήθως στις αρχές του φθινοπώρου για να αποφευχθούν οι πλημμύρες λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που τα τελευταία χρόνια είναι συχνότερα λόγω κλιματικής αλλαγής. Στην Κίσαμο καθάρισαν το δρόμο δίπλα σε τμήμα του ποταμού (αφού η κοίτη του είναι επενδεδυμένη με τσιμέντο) και όχι την κοίτη του ποταμού στο τμήμα που δεν έχει επενδυθεί.
Η κοίτη παραμένει σχεδόν κλειστή και τα νερά ελπίζουμε να μη γίνει, θα περάσουν πάνω από τη ... γέφυρα! 
Καθάρισαν την άκρη του δρόμου και ότι υπήρχε το μάζεψαν στην άκρη του δρόμου στο ιδιόκτητο οικόπεδο, αντί να τα μεταφέρουν σε χώρο απόρριψης.
Πρωτοβουλίες του εργολάβου ή αδιαφορία της δημοτικής αρχής!
Χαρτζουλάκης Κώστας

1 σχόλιο:

Achillies97 είπε...

Που είναι οι Πεζοδρομοι για τους πολιτες?