Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Ανοικτή συζήτηση με τους Αγρότες και τους Κτηνοτρόφους της Κρήτης θα έχουν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Κισάμου, η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας.
Στην συζήτηση θα πάρουν μέρος ο Γραμματέας πολιτική επιτροπής και βουλευτής Ηρακλείου κ. Αυγενάκης, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος τομεάρχης φορολογικής πολιτικής και βουλευτής Ημαθίας, ο Βασίλης Οικονόμου βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας Κοινωνικής ασφάλισης και Πρόνοιας, ο Δημήτρης Μελάς πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Χρήστος Γιαννακάκης σύμβουλος για θέματα πρωτογενή τομέα Αγροτικών συνεταιρισμών, ο Κώστας Μπαγινέτας γραμματέας αγροτικών φορέων Ν.Δ.
Η συζήτηση θα γίνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου στις 10.30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: