Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

 Tο ανώτατο, Πλατινένιο βραβείο Ποιότητας κατέκτησε το «Κισσαμίτικο» θυμαρίσιο μέλι του παραγωγού, κ. Γιώργου Κουφάκη, στα Διεθνή Βραβεία Μελιού Λονδίνου 2020 (London International Honey Awards), που πραγματοποιήθηκε στις 22 – 23 Ιουνίου 2020. Στο  διαγωνισμό μελιού στο Λονδίνο, το  «Κισσαμίτικο» θυμαρίσιο μέλι  κατάφερε να ξεχωρίσει για την υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση του. 
Στόχος των συγκεκριμένων βραβείων είναι η ανάδειξη της διατροφικής αξίας του μελιού και της ποιότητας των επώνυμων και ανώνυμων  προϊόντων που υπάρχουν. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μέλια από όλες τις  χώρες του κόσμου. Ο ίδιος παραγωγός επίσης, κατέκτησε ακόμα ένα δεύτερο Χάλκινο Ολυμπιακό βραβείο ανώτατης γεύσης στα «Taste Olymp Awards», που πραγματοποιήθηκαν την  ίδια χρονική περίοδο στην Αθήνα.
Ο Γιώργος Κουφάκης, δραστηριοποιείται με την παραγωγή μελιού από το 2007, με πολύ ζήλο και μεράκι γι` αυτό που κάνει. Επίσης έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις τροφίμων για τη προώθηση και αναγνώριση του προϊόντος του.
Ο ίδιος ανέφερε: «Η βράβευση και η διεθνείς διάκριση που παίρνει το «Κισαμίτικο» θυμαρίσιο μέλι, όχι μόνο με κάνει  υπερήφανο, αλλά και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια μου, να το διατηρήσω στην κορυφή, προσφέροντας ένα ελληνικό, Κρητικό, Κισσαμίτικο μέλι υψηλών προδιαγραφών στο κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: