Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ...

Μάλλον χωρίζουν ο δρόμοι του Χρήστου Πελέκη με τον Νέο Κισσαμικό. Αν και ως και χθες ήταν έτοιμες και δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια, σήμερα μάλλον θα ανακοινωθεί η απόλυση του Συριανού προπονητή, που η πορεία του στον Νέο Κισσαμικό ήταν πέρα για πέρα πετυχημένη.
Το τι έγινε και χάλασε η παραμονή του Χρήστου στην ομάδα είναι θέμα της διοίκησης, και του μεγαλομετόχου του Νέου Κισσαμικού. 
Ας ελπίσουμε οτι άφησαν ανοικτό ένα παραθυράκι παραμονής του, μιας και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ήθελε και θέλει Πελέκη για προπονητή.
Αν δεν τα καταφέρει, η απώλεια του Χρήστου θα είναι μεγάλη, οπότε καλό είναι να κινηθεί γρήγορα η διοίκηση για την αντικατάσταση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: