Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΕΦΥΓΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Την συνεργασία του με την ΠΑΕ Χανιά-Κισσαμικός έλυσε χθες ο Χρήστος Πελέκης, μετά από μια εξαιρετική χρονιά που διένυσε στα τμήματα υποδομών από την θέση του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή. Ο χαρισματικός και έμπειρος προπονητής πήγε πέρυσι το καλοκαίρι στα Χανιά και από την πρώτη κιόλας στιγμή παρουσίασε ένα θαυμάσιο έργο, που το αναγνώρισαν και θαύμασαν οι Χανιώτες μέσα από την σκληρή και επίμονη δουλειά που έκανε στην Β’ Ομάδα των Χανίων και στην ομάδα των Κ14. Αποτέλεσμα, και οι δύο ομάδες να στεφθούν πρωταθλήτριες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χανίων και ο Πελέκης να παρουσιάζεται ικανοποιημένος, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στο επίτευγμα των νεαρών και αυριανών αστέρων του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.... αυτά απο την σελίδα του Χρήστου που έφυγε απο μια ομάδα που θα μπορούσε να της δώσει πολλά αλλά και να του δώσει ευκαιρίες ανάδειξης. Σίγουρα η πορεία του ήταν πετυχημένη όπως και αυτή της διοίκησης. Δεν θα μιλήσω για τις Ακαδημίες, αλλά ένα μεγάλο αβαντάζ για τις επιτυχίες του, ήταν οτι πίστεψε στην φουρνιά ποδοσφαιριστών του Νέου Κισαμικού που έκανε και απο μόνη της την διαφορά. Στο Χρήστο ευχόμαστε καλή συνέχεια αλλά έχουμε να κοιτάξουμε όλα αυτά τα νέα φυντάνια που δεν πρέπει να πάνε χαμένα... 
Ήδη ο Νέος Κισσαμικός συνεχίζει και όπως έμαθα έχει κλείσει προπονητή για την νέα σεζόν, απλά όλα θα επισημοποιηθούν σε λίγες μέρες όταν θα γίνει γνωστό και η ημέρα διεξαγωγής των εκλογών του συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: