Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Πολύ καλή εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις για τους αθλητές στίβου της Θύελλας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξήχθη την Κυριακή 5 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
Συγκεκριμένα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ορλίντ Τζόκα κατακτώντας δύο ασημένια μετάλλια στα 100μ με χρόνο 11.79 και στα 200μ με χρόνο 24.17 σημειώνοντας και στα δυο αγωνίσματα ατομικό ρεκόρ.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Σταύρος Σημαντηράκης στο μήκος με επίδοση 4.95 μέτρα.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στη σφαιροβολία ο Άγγελος Μοδιανάκης με βολή στα 13.67 ενώ ο ίδιος αθλητής κατετάγη τέταρτος στη δισκοβολία με βολή στα 39.53μ.
Πολύ καλή επίδοση για την ηλικία της πραγματοποίησε η Ευαγγελία Διαμαντάκη στα 200μ με χρόνο 28.36 τερματίζοντας στην πέμπτη θέση.
Για την ομάδα της Θύελλας αγωνίστηκαν επίσης ο Γιάννης Μαλεφάκης στο μήκος με άλμα στα 4.51μ, η Ανδριάννα Κωνσταντουλάκη στα 200μ με χρόνο 30.19,ο Κλάιντι Μπεκίρι στα 400μ με χρόνο 59.43 και η Κουφάκη Σταυρούλα στη σφαιροβολία με επίδοση 7.17μ. 
Στη συνολική βαθμολογία η ομάδα της Θύελλας τερμάτισε στην τέταρτη θέση :
1.Ελευθέριος Βενιζέλος     366 βαθμούς
2.Κύδων Χανίων               167 β.
3.Αρκάδι Ρεθύμνου           138 β.
4. Α.Π.Ο.Κ Θύελλα              41 β.
5.ΓΑΣ Περάματος                38 β.
6.Νέαρχος Χανίων              29 β
7.Α.Ο Κισάμου                    11 β
8. Θησέας Περιβολίων          0 β
Τα αποτελέσματα είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του Σέγας Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: