Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ....

Την Παρασκευή συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για να ορίσει τον αντικαταστάτη του
Δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία» αλλά η εφαρμογή μιας απόφασης γνωστής από τον περασμένο Μάρτιο.
Ο λόγος για την εφαρμογή της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με την οποία τίθεται σε αργία για έναν μήνα ο Δήμαρχος Καντάνου Σελίνου Αντώνης Περράκης.
Ο λόγος της απόφασης ήταν η δικαστική καταδίκη του κ. Περράκη για την διάνοιξη ενός δρόμου σχεδόν ενός χιλιομέτρου στην περιοχή της Κουντούρας, η οποία έγινε το 2015.
Το επιλήψιμο ήταν πως η διάνοιξη του δρόμου προκάλεσε φθορές σε δημόσια δασική έκταση.
Η απόφαση αν και είχε ληφθεί στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, δεν εφαρμόστηκε λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και τίθεται σε εφαρμογή από τώρα.
Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση ο κ. Περράκης – εμφανώς απογοητευμένος – δήλωσε : «Ας πρόσεχε ο δήμαρχος».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: