Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΜΕ ΓΙΑ 4 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

Ξεκαθαρίζουν μέρα με την μέρα τα πράγματα στα αυτοδιοικητικά μας.... μάλλον θα έχουμε 4 συνδυασμούς και οι δυο, τρεις είναι κανονικά (μόνο ο νυν Δήμαρχος κ. Σταθάκης έχει δηλώσει ότι θα ξανακατέβει) θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως. Μεγάλο ερωτηματικό βέβαια είναι ο τρίτος σε δύναμη συνδυασμός των προηγούμενων εκλογών, «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», που είχε πάρει 2.228 ψήφους και ποσοστό 23,85%. με τον κ. Αννουσάκη στο τιμόνι, αν ένας από τους υπό ίδρυση συνδυασμούς, θα έχει σαν βάση του αυτόν (πολύ πιθανόν). Εδώ εξακολουθεί να κρατάτε μυστικό και ποιος θα είναι ο επικεφαλής; Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει πάντως δεν είναι πρωτάρηδες και μάλλον εκεί θα καταλήξει η "ομάδα", στον ένα ή στον άλλο, που είναι και φιλαράκια. (Ο ένας έχει διατελέσει χρόνια δήμαρχος)
Το ΚΚΕ σήμερα έκανε την βόλτα του στην πόλη και από ότι φαίνεται θα κατέβει με νέο επικεφαλής, νεαρότερο αλλά με την στήριξη και καθοδήγηση των παλαιών. Κάτι ακούγεται για ντόπιο και μάλιστα Γραμπουσιανός.
Βάσει αυτών και εφόσον υπάρξει κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε και το 2014 πρέπει να θεωρείται λίγο απίθανη η εκλογή κάποιου συνδυασμού απο την πρώτη Κυριακή (βέβαια ποτέ μην λες ποτέ). 
Για να δούμε βέβαια κι αν θα κάνουν συνδυασμό και κατέβουν και κάποιοι που θα το ...ήθελαν!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: