Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 Όλα έτοιμα για το Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Δυτ. Κρήτης «Σχολικά Δυτικής Κρήτης 2018» στο Τσατσαρωνάκειο Ίδρυμα μια διοργάνωση που έχει ανατεθεί στον Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ και την ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΑΜΑΡΙΑ, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Κισάμου, και την Ε.Σ.Σ.Κ, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 
Οι μαθητές ήδη έχουν χωριστεί ανά τάξη και θα αγωνιστούν με παιδιά ίδιας τάξης. Οι νικητές-τριες κάθε τάξης θα βραβευθούν με κύπελλα και μετάλλια, ενώ θα υπάρχουν διπλώματα για όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης, 15 μαθητές από κάθε τάξη προκρίνονται για την τελική φάση του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί και την Κυριακή 4 Μαρτίου από τις 10.00 έως τις 15.00.
Σήμερα οι αγώνες θα συνεχιστούν ως και τις 21.00 μ.μ και η είσοδος για να τους παρακολουθήσετε είναι δωρεάν, και παίρνουν μέρος μαθητές απο Χανιά και Ρέθυμνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: