Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ

Αιτία ήταν αυτό το αντιφασιστικό πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του Ασπάλαθου (το οποίο δεν είναι αποδεκτό σύμφωνα με τους κανόνες της FIFA) με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να διακόψει οριστικά το παιχνίδι που παιζόταν στην Κάντανο. . 
Το πανό έγραφε: «Την Κάντανο τα Ανώγεια τα κάψαν οι ναζί, φασίστες δε χωράνε σ' ολόκληρη τη Γη».
Όπως λέει το ρεπορτάζ που ελπίζουμε να είναι λάθος, γιατί αλλιώς ο διαιτητής φταίει για ότι έγινε...."Αρχικά το πανό είχε στηθεί σε ύψωμα έξω από το χώρο του γηπέδου ωστόσο ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει απειλώντας ότι θα διακόψει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο το πανό εμφανίστηκε και πάλι στην εξέδρα των φιλάθλων του Ασπάλαθου, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα για την τύχη του οποίου πλέον θα αποφασίσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων."
Έξω απο χώρο του γηπέδου.... ας ελπίσουμε οτι έκανε λάθος ο ρεπόρτερ, γιατί αλλιώς είναι ντροπή να διακόπτετε παιχνίδι για κάτι που δεν είναι στον χώρο του γηπέδου.
Πέρα απο τα ποδοσφαιρικά που τις τύχες του έξω απο δω τις κουμαντάρουν γνωστοί ...τι κακό έχει αυτό το πανό ή μήπως δεν λέει την αλήθεια; Μήπως την Κάντανο και τα Ανώγεια τα κάψανε άλλοι; Ντροπή. 
Αν στην ΕΠΣ στην ΕΠΟ υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να προστατέψουν τους φασίστες καλό είναι να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους... γιατί εκτός των άλλων πάνε να αλλιώσουν και την ιστορία μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: