Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

Για να καταλάβουν αυτοί που συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν... η ΠΑΕ Κισσαμικός έχει δικό της ΑΦΜ και ο ΠΓΣ Κισσαμικός έχει δικό του ΑΦΜ, με απλά λόγια η ΠΑΕ Κισσαμικός μπορεί να πάει στο καλό της Παναγίας και να κάνει πράξη τους στόχους της, ο ΠΓΣ Κισσαμικός ο οποίος έχει έδρα την Κίσαμο, μπορεί να κάνει μια ομάδα ξανά εδώ απόαύριο. Απλά τα πράγματα... το ξεκαθάρισαν οι υπεύθυνοι της ομάδος και όσοι παραβρέθηκαν το κατάλαβαν. Μπορεί μια τέτοια απόφαση να πληγώνει, το είπε εξάλλου και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, με πόνο καρδιάς το κάνει, αλλά μια επιχείρηση πάει εκεί που θεωρούν τα αφεντικά οτι θα λειτουργήσει καλύτερα. Συναισθηματισμοί και δάκρυα θα υπάρχουν αλλά είμαι σίγουρος οτι είναι πρόσκαιρα. Ας καταλάβουμε οτι αυτά έχουν τα μεγάλα ανοίγματα και οι πρωταθλητισμοί. Ήταν μια εμπειρία πολύ καλή, μια πορεία 7 χρόνων πρωταθλητισμού, που όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά στην ομάδα το χάρηκαν, δυστυχώς ο κύκλος ζωής αυτής της ομάδος για την πόλη της Κισάμου έκλεισε. 
Εμείς κρατάμε αυτά που μας υποσχέθηκαν για την δημιουργία ξανά της ερασιτεχνικής ομάδος που θα έχει αποκλειστικό στόχο την αξιοποίηση των νέων παιδιών της Κισάμου... και μόνο αυτό.
Αφήνουμε ένα παραθυράκι ανοικτό, κάποτε αν και εφόσον φτιαχτούν οι υποδομές που τόσο λείπουν απο την γειτονιά μας, να μπορέσουμε να τους ξαναφέρουμε πίσω αλλά επειδή γνωρίζουμε τις καταστάσεις εδώ.. οτι φεύγει δεν ξαναγυρίζει ούτε ....με ενέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: