Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του Κισαμίτικου πολιτισμού! Το "10ο Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας" θα ανοίξει τις... πύλες του για να υποδεχτεί πλήθος κόσμου, σε μια γιορτή που, όπως κάθε χρόνο, έχει στόχο την προβολή της Κισαμίτικης παράδοσης και του Κισαμίτικου πολιτισμού ευρύτερα. 42 "περίπτερα" έχουν, ήδη, στηθεί στο χώρο Φεστιβάλ (δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου) για να υποδεχτούν τον κόσμο που θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, σε ένα πλούσιο, όπως αναμένεται 9ήμερο.
Τα εγκαίνια του "10ου Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας" θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 21.00, ενώ οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά (παράλληλα με τους παραγωγούς που θα εκθέτουν τα προϊόντα τους), έως την Κυριακή 20 Αυγούστου.
Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι τα εγκαίνια του φετινού Φεστιβάλ θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι το "10 Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας" διοργανώνουν ο Δήμος Κισάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: