Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

ΩΡΑΙΑ ..ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ

Παιδικές χαρές Κισάμου, άλλη μια φωτογραφία απο μια μαμά... δίχως σχόλια αυτή την φορά αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και πολλά.
Γκέτο γνήσιο, μπουγάδα απλωμένη μέσα στην παιδική χαρά απο στύλο σε στύλο. Και το σημαντικότερο οι αλουσιές έχουν φτάσει ως την θάλασσα. 
Φυσικά κάτι παιδάκια παίζουν.... ακόμα εκεί.
Το ερώτημα μου βέβαια είναι οτι πάντα οι μαμάδες αντικρίζουν αυτές τις καταστάσεις και ήθελα να ήξερα αν κανένας εκλεγμένος περνά απο εκεί; Εκλεγμένος που θα ζητήσει να φύγουν οι"νοικάρηδες" μας, ήσυχα και απλά. 
Δεν περνά κανείς ούτε απο εκεί, ούτε απο την Ηρώων Πολυτεχνείου, ούτε απο την Τζανακάκη, ούτε απο την Σκαλίδη... τελικά δεν βγαίνουν; Δεν κυκλοφορούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: