Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ

 Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων "Χανιά, Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017" που διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ θα παρουσιαστεί φωτογραφική έκθεση του Βασίλη Σημαντηράκη με θέμα "Πέτρα Ωραιοτάτη".
Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στην αίθουσα "Πύλη Σαμπιονάρα" από τις 22/8 έως τις 1 Σεπτεμβρίου και τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 και  ώρα 19:00 το απόγευμα. Ώρες λειτουργίας 10:00 - 13:00 και 18:00 - 21:00.
Σκοπός της έκθεσης είναι να επιδείξει στο κοινό την ομορφιά που περικλείει ο άψυχος κόσμος της πέτρας και να τον παρακινήσει να προσέξει και να προστατέψει τα απαράμιλλα έργα που βρίσκονται στην απέραντη γλυπτοθήκη της Φύσης. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν πέτρες ακατέργαστες ή βράχους πάνω στους οποίους το πέρασμα του χρόνου, του αέρα και της βροχής σμιλεύουν μορφές και σχήματα αντάξια μεγάλων καλλιτεχνών.




Δεν υπάρχουν σχόλια: