Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2017

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο ο καθιερωμένος πλέον ετήσιος Λαφονήσιος δρόμος. Ένας αγώνας που πρωτοξεκίνησε να διεξάγεται πριν 30χρόνια γίνεται ολοένα και καλύτερος χάρη στις προσπάθειες του Εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Πλοκαμιανών, και του προέδρου του Πλοκαμάκη Μανώλη.
Να υπενθυμίσω οτι ο αγώνας αυτός γίνεται για τιμηθούν οι μνήμες όλων των Εννιαχωριανών που σφάχτηκαν το 1824 στο νησάκι του Λαφονησιού απο τους Τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: