Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Ένα άλλο θέμα που μπορεί να λύσει πολλά στο κυκλοφοριακό στην πόλη, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι η ανεξέλεγκτη ώρα τροφοδοσίας των μαγαζιών. Υπάρχει ή δεν υπάρχει σχετική απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου επί αυτού που καθορίζει τις ώρες 08.00-11.00 και τους χώρους που τους έχει υποδείξει η δημοτική αρχή να γίνεται;  
Πάντως αν υπάρχει απόφαση κοινοποιημένη, η συμμόρφωση είναι εύκολη. Εφόσον ξέρουν ότι υπάρχει ωράριο τροφοδοσίας, κανένας οδηγός δεν θα ριψοκινδυνεύσει να χάσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του.
Θεωρώ οτι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανόλης Δερουκάκης κάνει οτι περνάει απο το χέρι του να διορθώσει την ανοχή (η παιδεία δεν διορθώνεται) που έχουν δείξει όλοι οι προηγούμενοι στο κυκλοφοριακό στην πόλη. Κάνει αυτά που θεωρεί οτι μπορεί να βοηθήσουν προσωρινά ώστε να απεγκλωβιστούμε απο το χάος και συγχρόνως να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα τι άλλο πρέπει να γίνει. Μάλιστα σε δήλωση του είπε:
"Ο δρόμος είναι ο εξής ένας, να κάνουμε οτι περνάει απο το χέρι μας να λύσουμε ένα πρόβλημα που υπάρχει χρόνια τώρα."  Ας βοηθήσουμε και μεις απο μεριά μας.

Υ.Σ Χθες είχαμε αμάξια τροφοδοσίας εως και τις 14.30 και όχι εκεί που πρέπει αλλά εκεί που έχουν συνηθίσει.... νομίζω οτι αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα και μετά πιάνουμε και τους δικούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: