Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΟΥΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έλους – Λίμνης – Λουχίου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» σε συνεργασία με τον Δήμο Κισσάμου και κατοίκους της περιοχής προχώρησαν σε εθελοντικό καθαρισμό της Κοινότητας Έλους.
Μικροί και μεγάλοι από τις πρώτες πρωινές ώρες έπιασαν σκούπες, φαράσια, χορτοκοπτικά κλπ δείχνοντας σε όλους πως με ομαδική συνεργασία όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά σε αυτήν την γενική εξόρμηση καθαριότητας, τα αποτελέσματα της οποίας αποδεικνύουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε για τον τόπο μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Δήμο Κισσάμου για την την παραχώρηση εργατών καθαριότητας που η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου ευελπιστώντας στην ανεκτίμητη αρωγή σας σε κάθε προσπάθειά μας.
Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: