Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΑΑΔΕ: Εντοπισμός ανασφάλιστων οχημάτων
 Σημαντική Αυτοκρατορική αυθαιρεσία και απροκάλυπτος κοινός εκβιασμός του Πιτσιλή. Σαν να είναι ο νταβατζής αυτός και εμείς οι πουτάνες του που απλά και μόνο φαντάζεται ότι κυκλοφορήσαμε χωρίς την άδειά του και ας μην κυκλοφορήσαμε. Ακόμα μια από το πλήθος των διοικητικών αξεδιάντροπων και βρώμικων αυθαιρεσιών στις δημοκρατικές ημέρες μας. Αν θέλεις σήμερα να ασφαλίσεις και να ταξιδέψεις δεν σου επιτρέπει χωρίς το παράβολο 250 €, το οποίο όμως μετά 20 μέρες διπλασιάζεται και πηγαίνει και χρεώνεται στον ΑΦΜ του κατόχου. Δηλαδή για 20 μέρες σου απαγορεύει την χρήση του οχήματος ενασφάλιστου. Οι ακρότητες αυτές είναι το σύνδρομο της Αυτοκρατορικότητας της παρούσας κοινοβουλευτικής ομάδας αλλά και των 300 ολόκληρης της βουλής, αφού κανένας από τους 300 ούτε κανένα κόμμα δεν το πρόσβαλλε, αυτόν το εντελώς απαράδεκτο όρο.

Βέβαια ο Διοικητής και όχι Διευθυντής Πιτσιλής μπορεί αν θεωρεί ότι τα ανασφάλιστα βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία - ακινησία, οπότε τι θεές να ταξιδέψεις, λογικό μεν αλλά, έτσι υποπίπτει σε ποιο ακραία και χυδαία Αυτοκρατορικότητα βάζοντας ποινές για ανασφάλιστα που βρίσκονται σε αδυναμία κίνησης - πλήρη ακινησία, χωρίς να δίνει δικαίωμα απαλλαγής με αποδεικτικά χρόνιας αδυναμίας κίνησης - πλήρη ακινησία. Το ότι πληρώνουν τέλη, είναι επειδή αποτελούν ιστορικότητα του ιδιοκτήτη και για να μην τα αποσύρει ο Δήμος. Κάθε διαδικασία αντίκρουσης αυτής και κάθε χυδαία και τέτοιας αυθαιρεσίας επάγεται δικαστική δαπάνη και χρόνια απασχόληση. Αυτό είναι το τέχνασμα ο απόλυτος εκβιασμός, που δεν αρμόζει καθόλου στην Δημόσια Διοίκηση ούτε την παρούσα ούτε και καμία πριν και μετά. Την συνείδηση την αφήνουν στο σπίτι για να μην τους ενοχλεί. Ο βρώμικος και ανήθικος στόχος που έχουν είναι να λένε στον κάθε Σόιμλε ότι, να χρεώσαμε 1.151.000 Έλληνες με 250 € τον κάθε έναν δηλαδή να που έχουμε 288.000.000 € από σήμερα περισσότερα για τις απαιτήσεις σου. Δεν επιτρέπει αντίκρουση στο : "Ευρέθη σε κυκλοφορία" και ας μην έχει κυκλοφορήσει. Το λυπάμαι περισσεύει ή και αλλιώς πάει χαμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: