Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

3οι ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργάνωσαν χθες το απόγευμα τους 3ους Διασχολικούς Αγώνες Καλαθοσφαίρισης στο Θεοχαράκειο Γήπεδο. Η διοργάνωση ήταν απόλυτα πετυχημένη και εκατοντάδες μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής έδειξαν το ταλέντο τους.
Οι ομάδες ήταν μεικτές και αποτελούμενες από έξι παίκτες. Στους τρεις πρώτους νικητές -τριες κάθε αγωνίσματος δόθηκαν μετάλλια.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο συμβούλιο του ΑΟ Κισάμου και ιδιαίτερα στην πρόεδρο του, Μαρία Μπικάκη για την άψογη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: