Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Ελευθέριος Βενιζέλος: Το Συμβούλιο της Επικρατείας να με Εμποδίζει όταν Παρανομώ.
Άλλαξαν οι καιροί και οι συνειδήσεις !!!!!.
Ελέγχουν μήπως τις συνειδήσεις με την ακτινοβολία ELF (η ιδιοφυής ανακάλυψη του ΤΕΣΛΑ), και γίνονται δηλώσεις του τύπου: Ευτυχώς που δεν διοικούν οι δικαστές.
Μα, όλοι πάνε και όλοι υπολογίζουν στην κρίση των δικαστών όταν υπάρχει μια διαφορά. ΟΛΟΙ – ΟΛΟΙ – ΟΛΟΙ, όλοι ντε.
Α !!! μπορεί η Τρόικα να είπε, ψιθυρίζεται και αυτό στα χαμηλά να μην μαθευτεί, τι το θέλετε και δεν το καταργείτε το Συμβούλιο της Επικρατείας του Ελευθέριου Βενιζέλου, αυτός πέθανε, εσείς αν το καταργήσετε, μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε μέχρι τις κάθε επόμενες εκλογές. Θα είστε ακλόνητοι και δεν θα μπορεί κανείς ......

....να σας εμποδίσει σε ότι θέλετε και θέλουμε να κάμουμε μαζί, και να είναι δίκαιο και να μην είναι δίκαιο, ποιο Σύνταγμα ποια δικαιώματα και τέτοια θα σας λένε κάθε τόσο, για να κάνετε ότι θέλετε πρέπει να εξαφανίσετε όποιον θα μπορεί να σας εμποδίσει.
Το ότι με την τεχνολογία ELF είναι δυνατή η μεταβολή των προθέσεων και της βούλησης του ανθρώπου που συναλλάσσεται, έχει επιβεβαιωθεί και δεν είναι εικασία. Δες σχετικές επιστημονικές καταχωρήσεις στον θείο Google. Βάλτε διαδοχικά κλειδιά αναζήτησης και θα σας τα δώσει, όλα.
Τρανό παράδειγμα, του ότι μπορεί να στρεβλώσουν με ανήθικα αδιαφανή και μη συμβατικά μέσα, είναι το για το ξεκάθαρο και τρανταχτό ΟΧΙ ο ηγέτης παράκαμψε το κόστος της προσωπικότητάς του και το ονόμασε ΝΑΙ, ανενδοίαστα, χωρίς εξηγήσεις προς φίλους και εχθρούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: