Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης μετά την απογευματινή προπόνηση για την ομάδα μας, αλλά και για την Κ19 του Συλλόγου μας. Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Μπαριωτάκης.
Κατά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης, αφού ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία, επισήμανε ότι στα 7 χρόνια που έχει αναλάβει την ομάδα ο φετινός Κισσαμικός διαθέτει το καλύτερο σύνολο που είχε ποτέ.
Παράλληλα δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της χρονιάς και τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, τονίζοντας ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστούν.
Κλείνοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας ανέφερε στους παίκτες ότι πρέπει να λειτουργούν όλοι μαζί σαν οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου και εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά και θα μπορέσει να έχει μία αξιοπρόσεκτη πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: