Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ...

Τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, στην Αγιά Χανίων, θα επισκεφθεί
ο γενικός γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.) Γιώργος Δέδες, την Τρίτη 21 Ιουνίου.
Ο κ. Δέδες θα έχει συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΚ, Φώτη Καζάση, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη του Οργανισμού.
«Η συνάντηση πραγματοποιείται στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και την προώθηση της μελέτης στρατηγικού σχεδιασμού», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσε που εξέδωσε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης.

Πιστεύω ο νέος σχεδιασμός του ΒΟΑΚ να ξεκινήσει από τα άκρα... γιατί αν πάνε όπως είθισται, καλά κρασιά, την επόμενη 50ετία θα ξαναελπίσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: