Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Έναν σκύλο που έπεσε σε πηγάδι απεγκλώβισε σήμερα η πυροσβεστική μετά από υπόδειξη κατοίκου της περιοχής.
Το τυχερό σκυλάκι πάλευε από τις 7 το πρωί σε βαθύ αφύλακτο πηγάδι. Λίγο μετά τις 10 που το αντελήφθησαν οι περίοικοι να κλαίει κάλεσαν την Πυροσβεστική όπου το απεγκλώβισαν με μεγάλη προσπάθεια οι πυροσβέστες, καθώς το πηγάδι ήταν σε δύσβατο σημείο, και πολύ βαθύ.
Συγχαρητήρια στην πυροσβεστική Κισάμου που έκανε την υπερπροσπάθεια. Όσο για το αδέσποτο είναι μια χαρά και λίγο φοβισμένο.

1 σχόλιο:

nektarios είπε...

pyrosbestes kissamoy mesa se olla