Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ;

"Η λέξη που δεν λες". Μια κοινωνική σειρά με θέμα τον αυτισμό. Μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές του Άλφα σε σκηνοθεσία Θ. ΠΑΠΑΔΟΥΛΑΚΗ.
Η σειρά βασίζεται στο σίριαλ «The A Word» της Keshet και πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας, η ζωή της οποίας αλλάζει ξαφνικά όταν ο εξάχρονος γιος, που θεωρούν ιδιοφυΐα στη μουσική, διαγιγνώσκεται με αυτισμό. Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια κωμόπολη των Χανίων, με φόντο τα Λευκά Όρη.
«Η λέξη που δεν λες» θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν
Παίζουν : Μαρία Πρωτόπαπα, Μιχάλης Αεράκης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Δημήτρης Καταλειφός, Μάξιμος Μουμούρης, Βασίλης Μπισμπίκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης.
Σκηνές από την σειρά θα γυριστούν στα Φαλασαρνα και στον Πλάτανο.
Για τον λόγο αυτό ψάχνουν χορηγούς για διαμονή, δύο μέρες 19 και 20 Ιουνίου σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Για να δούμε αν υπάρχει προσφορά για 2 μόνο μέρες που θα είναι και μια καλή διαφήμιση για την περιοχή μας.
Απο Φαλάσαρνα μεριά τίποτα; Τηλ επικοινωνίας 6936151732

Δεν υπάρχουν σχόλια: