Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΝ.ΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

Ολοκληρώθηκε η Εκλογική Γενική Συνέλευση του Ινστιτούτου Καταναλωτών ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ σήμερα 25.06.16 με την διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και οργάνων, με παρουσία της Πρωτοδίκου Χανίων κας Σοφίας Κωστούλα, με πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής τον Γιώργο Πετράκη και μέλη τον Περικλή Τζουγανάκη και την Φωτεινή Μαυριτσάκη.
Η διαδικασία έγινε σε ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Κισσάμου. 
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Αννουσάκης δεν έχασε ούτε ένα ψήφο από τα μέλη που ψήφησαν, δεύτερος ήρθε ο Γιώργος Αθανασάκης, ακολούθησαν ο Θανάσης Θεοδώρου (δικηγόρος Αθηνών), ο Σπύρος Πατερομιχελάκης και ο Γιάννης Μυταλούλης (Δικηγόρος Αθηνών), οι 5 του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Στις επί τιμή θέσεις θριάμβευσε ο Ειδικός Επιστήμονας Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης, ακολούθησε ο γνωστός τ. Εισαγγελέας Γιάννης Σακκάς, ο Δικηγόρος Χανίων και στον Α.Π. Γιάννης Ν. Ντερμανάκης και ο καθηγητής Βόνης Ηλίας Φιλιππίδης.
Στο 3μελές Ελεγκτικό Καταστατικό Συμβούλιο ....
... πρωτιά πήρε ο Νίκος Αντωνίου Βερυκάκης και ακολούθησαν η Αικατερίνη Παρασίδου και ο Στεφανής Κουριδάκης.
Στους αναπληρωματικούς για όλες τις θέσεις, πρωτιά πήρες ο Διαφημιστής Σήφης Καλατζάκης από την Καληδονία και ακολούθησαν η Κατερίνα και η Ελευθερία Παπαδάκη, ο δικηγόρος Ηρακλείου Χαράλαμπος Δαμιανάκης, ο Τάσσος Χατζηποαράσχου, η Ειρήνη Μαστοράκη, η δικηγόρος Αθηνών Μαρία Νάκη, ο Νίκος Βαγιωνάκης, ο Γιώργος Γιαννουδάκης και ο Παναγιώτης Μπατσαρισάκης.
Στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα γίνει και η κατανομή αξιωμάτων.
Εξαιρετική συμβολή στο καλό και φιλικό περιβάλλον υπήρξε η άφθονη προσφορά αναψυκτικών της ΤΕΜΕΝΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ και του ζαχαροπλαστείου των αδελφών Σημαντηράκη, τους οποίους ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: