Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι....
Κατά τη θερινή περίοδο από 15.00 έως 17.30 και από 23.00 έως 07.00
Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15.30 έως 17.30 και από 22.00 έως 07.30
Κάποιοι δεν κατανοούν τα αυτονόητα και νομίζουν οτι τα παιδιά τους είναι καλύτερα από των άλλων...
Κανείς δεν θα γίνει πλούσιος ούτε θα φτωχύνει αν κλείσει το μαγαζί του για 2 ώρες το μεσημέρι. Φυσικά όταν δεν υπάρχει κατανόηση και φιλότιμο...από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, μην περιμένετε και βοήθεια από κανένα άλλο. Σε αυτήν την χώρα όλα είναι υπό διάλυση... και όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα από το χρήμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ , ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΟΛΑΤΟΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΙΣ 6:00 .ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΪ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝ .ΑΛΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑ