Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 26 Ιουνίου πραγματοποιούνται εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων του ΠΑΣΟΚ.
Για την κορυφαία αυτή διαδικασία, θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία στα παρακάτω σημεία του Νομού Χανίων.
1. Ο χώρος διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών για την εκλογή Νομαρχιακής Επιτροπής καλός και για την εκλογή της δημοτικής οργάνωσης Πλατανιά και της Δημοτικής οργάνωσης Χανίων είναι τα γραφεία της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Χανίων στην οδό Σολωμού 21 από τις 9.00 πμ ως τις 17.00 μ.μ..
2. Ο χώρος διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών για την εκλογή Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και για την εκλογή της δημοτικής οργάνωσης Κισάμου είναι το  Δημαρχείο Κισάμου στο Καστέλι από τις 10.00 πμ έως τις 17.00 μ.μ
3. Ο χώρος διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών για την εκλογή Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και για την εκλογή της δημοτικής οργάνωσης Σελίνου - Κανδάνου είναι στην Παλαιόχωρα (αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Σελίνου – Κανδάνου) από τις 10.00 π.μ έως τις 15.00 μ.μ.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση τηλ. Επικοινωνίας 6674847390
Η εφορευτική επιτροπή
1. Βενιανάκης Δημήτρης
2. Μαρματάκης Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: