Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Στα χέρια της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κισάμου, βρίσκεται η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης Χ. Αννουσάκη. Τώρα αν θα γίνει δεκτή ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως οι φήμες λένε οτι η παραίτηση έχει γίνει δεκτή και έχουν αρχίσει οι ενέργειες για άμεση αντικατάσταση του από τον πρώτο επιλαχών...που τυγχάνει να είναι και αυτός από τον Πλάτανο. 
Βέβαια μια παραίτηση ποτέ δεν είναι καλή και είναι αλήθεια οτι οι περισσότεροι όταν το μάθαμε εκπλαγήκαμε, μιας και ξέρουμε τον αγώνα του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου για το καλό της περιοχής του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο τού Χριστο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΞΕΣΤΕΛΙΟΝΗ Ο ΤΡΟΧΑΛΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά τα χάλια...Πώς να μη γενουνε τροχαλος!
ΡΙ.ΚΟ.