Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ;

Ως την Δευτέρα θα έχουν τοποθετηθεί οι καντίνες στον Μπάλο αυτό μας είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, μάλιστα η καντίνα που θα τοποθετηθεί πάνω, στου Μπελιβάνη το μνήμα, είναι αγορασμένη από τον Δήμο Κισάμου, ενώ αυτή που θα τοποθετηθεί κάτω είναι από την Μονομετοχική του Δήμου. 
Φυσικά υπάρχει αναστάτωση στο δήμο, από το έγγραφο της Γενική διεύθυνση δημόσιας περιουσίας και του αυτοτελούς γραφείου της στα Χανιά, που ανακοίνωσε την πρόθεση της να προκηρύξει ανοικτό διαγωνισμό για μια θέση καντίνα; στον Μπάλο. Πάντως στον δήμο είναι σε εγρήγορση μιας και μια τέτοια απόφαση αλλάζει πολλά στον τρόπο λειτουργίας του Μπάλου και γενικότερα του ακρωτηρίου, από αυτό που είχε σκεφτεί η νυν δημοτική αρχή να κάνει.
Για να δούμε αν κάτι τέτοιο είναι και η αρχή του τέλους της δημοτικής διοίκησης του Μπάλου.. και πάμε σε μια μορφή λάιτ συνεκμετάλλευσης...

4 σχόλια:

Μιχάλης Θεοδώρου θεοδωρογλακης είπε...

Το έχει σκεφτεί ή δημοτική αρχή οπότε καταλαβαίνουμε όλοι,οπως με το Λαφονιση και το στάδιο , όπως με τίς παραλίες και την παραλία,οπως με τούς κλειστούς δρόμους και τον βιολογικό όπως με τούς παιδικούς σταθμούς και τόσες άλλες σκέψεις βγάζω το συμπέρασμα ότι 'λαμπρες μέρες έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Τις...Λάμπρος μέρες τις ζούμε....οπότε αναμένουμε τις υπερλαμπρες οι οποίες όπως καταλαβαίνουμε όλοι καταφθάνουν γοργα....για να δούμε.!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβάστε....το πολύ πολύ να καταστραφούμε!
ΡΙ.ΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μαυρες μερες ερχονται, ετσι οπως παμε, για τις ομορφιες του τοπου μας .Οταν το καταλαβουμε, αν το καταλαβουμε, θα ειναι πολυ αργα δυστυχως!!!