Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ..ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ

Μια πρόταση που θα πρέπει να την υιοθετήσουν αν θέλουμε να δούμε και λίγο τουρισμό στην πόλη. Είναι πολύ νωρίς να κλείνουμε τους δρόμους στις 6.00 το απόγευμα, είναι εξάλλου μια ώρα που οι περισσότεροι ξένοι γυρίζουν από τις παραλίες Φαλάσαρνα και Μπάλο και αν βρίσκουν κλειστούς τους δρόμους πανεύκολα μας γυρίζουν την πλάτη. Ας τους βάλουμε στην πόλη και μετά κλείνουμε τους δρόμους ..από τις 7 ή  8 το βράδυ. Εξάλλου η απόφαση το λέει καθαρά μετά την δύση του ηλίου... που δύση αυτήν την περίοδο έχουμε στις 20.40. Ας βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας και ας καταλάβουμε οτι η χρονιά δεν είναι από τις καλύτερες, κι αν κάνουμε και τέτοια κλεισίματα θα κλάψουν μανούλες στο τέλος της σεζόν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατιρια ζητάμε;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αν είναι να αλλάξει προς το καλύτερο κάτι ας ζητήσουμε και χατίρια...εξάλλου δεν θα πειράξει κανένα αν οι "γλάστρες" και τα διαχωριστικά μπουν μια ώρα αργότερα.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ας το κάνουμε και αυτό.Για να δούμε λοιπόν,ευχομαι να μην χρειαστεί και τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Μα νομίζω ότι ο Δήμαρχος στην συνάντηση είπε ότι θα το φέρει θέμα για να ανοίξει τελείως ο δρόμος.

Ανώνυμος είπε...

ποτέ ΘΑ ανοίξει... άμα χάσουμε την σεζόν την καλοκερινη