Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΚΕΙ;

Ορμώμενος από μια επιστολή (την βλέπετε παρακάτω) στα Χανιώτικα Νέα του αντιδημάρχου Κισάμου κ. Μουντάκη ....και επειδή τα τελευταία 3 χρόνια η παραλία του Ελαφονησιού ανήκει και με την βούλα στον διευρυμένο Δήμο Κισάμου, είναι καλό να ακούσουμε και εμείς οι απ΄όξω, τι αλήθεια συνέβαινε στην παραλία εκεί, τα προηγούμενα χρόνια... για να έχουμε μια σφαιρική άποψη. 

Κύριε διευθυντά, 
στο φύλλο της εφημερίδας σας της 8-6-2011, δημοσιεύσατε επιστολή του κ. Χαρτζουλάκη Κων/νου, προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Ιναχωρίου, σχετικά με την περιοχή της παραλίας Ελαφονησίου.
Επειδή η τοπική κοινωνία πολύ καλά γνωρίζει τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στην περιοχή της παραλίας Ελαφονησίου, δεν είναι στις προθέσεις μου να ερμηνεύσω το γιατί ο κ. Χαρτζουλάκης θέλει να λησμονεί γεγονότα που συνέβαιναν στη θητεία του και μάλιστα όταν αυτή, όπως επισημαίνει στην επιστολή του, ήταν δωδεκαετής. 
Μουντάκης Μιχάλης, 
αντιδήμαρχος Κισάμου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μηπως σιγα-σιγα πρεπει να ανοιξουν τα στοματα και για το γυψο καποιοι πρεπει και περιμανουν να δουλεψουν ποτε θα μιλησουμε για αυτο τελικα μονο ο τσεκος εχει ανυσυχιες και δικαιοματα

Ανώνυμος είπε...

Τι να μας πει ο Μουντάκης , εδώ δεν ήταν άξιος να βάλει δέκα φτυαριές πίσσα στον δρόμο που πάει στον χωριό του , αλλά τι τον νοιάζει για το Έλος μας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι άξιος ο Μουντάκης και η παρέα του, αλλά νομίζω ότι αφού "ξέρει" τι γίνονταν τόσα χρόνια εκεί κάτω θα έπρεπε να φωνάξει τον Εισαγγελέα !!!

Μήπως φοβάται... και αποκαλυφθεί ότι το πάρτι συνεχίζεται;

Ανώνυμος είπε...

εγω είμε ανεργος και περιμενω την ευκαιρία μολις ανοιξει το εργοστασιο να δουλεψω και εγω και ο γιος μου και να παρουν γραμματέα την κορη μου για αυτο τον λογο επιστρεψαμε στο χωριο μου το ξεκαθαρισε και ο δημαρχος οτι θα υπαρχουν πολες θεσης δουλειας άμα γινουν τα λατομια και τα εργοστασια γυψου αυτη που τα μαχοντε ειναι κατα της αναπτηξης