Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ...ΕΝΑ

Προς τους διαφωνούντες με τις πρακτικές των Δ.Σ του Δ.Κ η καλύτερη λύση είναι η δημοσιοποίηση των λεχθέντων στα ΜΜΕ.... στο καφενείο ότι και να πουν, όσο γραφικά και να το εξιστορήσουν, πάντα υπάρχει διαστρέβλωση και απομάκρυνση από την αλήθεια. Είναι γνωστό πλέον ότι άλλο καφενείο και άλλο γραφείο....άλλο πρώην και άλλο νυν!!!
 Και το πρόβλημα είναι αυτό.... γιατί φοβούνται τα ΜΜΕ;
Η τρομακτική απάθεια και η συνεχιζόμενη αδιαφορία, τώρα τελευταία στην γειτονιά μας, έκανε την συμπολίτευση και την αντιπολίτευση ένα και το αυτό.... αυτό μάλλον χαροποιεί όλους... και την συμπολίτευση που βλέπει ότι αν δεν περπατήσει το νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση -όλοι σε μια κόλλα χαρτί- θα έχει απορροφήσει τις αντίθετες φωνές, αλλά και την αντιπολίτευση - θέλει όσο ποτέ να προχωρήσει η ψήφιση του νέου νομοσχεδίου, μιας και δεν βρίσκει υποψήφιους- να αγκομαχεί δίχως να ορθώνει ανάστημα και μπέτι!!!
Και μην με ρωτήσετε τι έγινε πάλι....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ανεβοκατεβαίνει αυτή η δημοσίευση...;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Φταίει το αυτόματο σύστημα του Blogger, οι αναρτήσεις προγραμματίζονται να κατέβουν συγκεκριμένη μέρα και ώρα..έ πολλές φορές λοιπόν κολλάει και την βλέπεις για λίγο, μετά αναρτάται στην πραγματική της ώρα.... συμβαίνουν αυτά!!!