Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΧΥΜ

Στις 25 Ιουνίου 2013 συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 20ης Ιουνίου 2013 των μετόχων της εταιρείας «Βιομηχανία Χυμών και Οίνων Α.Ε.» με Δ.Τ. «ΒΙΟΧΥΜ» και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου: Μαρακάκης Μιχαήλ, Τραπεζικός
Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου: Πούλακας Ιάσων, Μαθηματικός
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου:
Ανδρουλάκης Γεώργιος, Οικονομολόγος
Καλογεράκης Νικόλαος, Επιχειρηματίας
Μαρινάκης Γεώργιος, Οικονομολόγος
Μαρκαντωνάκης Αλέξανδρος, Χημικός Μηχανικός, Δ/νων Σύμβουλος Κυλινδρόμυλων Κρήτης
Ντοκάκης Δημήτριος, Οικονομολόγος, πρώην Διευθυντής Α.Τ.Ε.
Περουλάκης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Ενώσεων Χανίων
Φαραντάκης Γεώργιος, Επιχειρηματίας
Ο Πρόεδρος της εταιρείας αναφερόμενος στους στόχους ....
...του νέου Διοικητικού Συμβουλίου δήλωσε: 
«Από σήμερα ξεκινά η νέα εποχή της ΒΙΟΧΥΜ. Πρώτος στόχος είναι ο εκσυγχρονισμός της μονάδας με ανανέωση του υφιστάμενου μηχανολογικού εξοπλισμού και μετεγκατάσταση της εταιρείας σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, τα οποία θα υλοποιηθούν εν λειτουργία της επιχείρησης. Άμεσα θα ξεκινήσουν ενέργειες για τη στοιχειώδη συντήρηση των σημερινών εγκαταστάσεων και για την ανάθεση μελέτης για το νέο εργοστάσιο ενώ ταυτόχρονα θα προετοιμαστεί φάκελος για ένταξη της εταιρείας στον Αναπτυξιακό Νόμο. Παράλληλα θα γίνει προγραμματισμός των εργασιών και επανακαθορισμός αρμοδιοτήτων των εργαζομένων».
Ο κ. Μαρακάκης επίσης τόνισε ότι «οι παραγωγοί θα πληρωθούν, μετά από έλεγχο, για τις παλιές οφειλές της ΒΙΟΧΥΜ (2009), ενώ θα δοθούν οι οφειλόμενες αποζημιώσεις σε εργαζομένους που έχουν απολυθεί στο παρελθόν και αποτελούν πραγματικές οφειλές της εταιρείας». Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι από σήμερα και στο εξής παραγωγοί και έμποροι θα εξοφλούνται από την εταιρεία τοις μετρητοίς, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα ξαναζωντανέψει η γεωργική παραγωγή εσπεριδοειδών στο Νομό, θα αυξηθεί η παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας φρέσκων χυμών, θα προωθηθούν τα προϊόντα σε νέες αγορές, θα επεκταθεί η γκάμα των προϊόντων και η νέα ΒΙΟΧΥΜ θα γίνει μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: